پرش به محتوا

سفارش پروژه با پایتون

سفارش پروژه با پایتون

چرا انجام پروژه با پایتون؟

در ادامه با بررسی ویژگی های خوب و بد زبان پایتون به سوال مطرح شده پاسخ خواهیم گفت. ابتدا مزایای آن که بیشتر هستند را بررسی میکنیم و سپس سراغ معایب خواهیم رفت. قبل از آن باید به این نکته اشاره کرد که سفارش پروژه پایتون بیشتر به دلیل برنامه نویسان بیشتر این حوزه است.

ویژگی های مثبت زبان پایتون

1- آسان است!

پایتون به زبان انسان (انگلیسی) نزدیک است، به عبارتی نسبت به زبان ماشین، به زبان انسان نزدیکتر است. همچنین نحوه نوشتار آن (syntax) راحت است. همین مساله باعث شده است که طرفداران زیادی پیدا کند و زبانی که طرفدار زیاد داشته باشد، طبیعتا بیشتر توسعه پیدا خواهد کرد.

همین سادگی پایتون باعث می شود، تمرکزِ توسعه دهنده به جای نحوه نوشتن کد به حل مساله مورد نظر معطوف گردد. در برخی زبان ها آنقدر نحوه نوشتار مهم می شود که خود توسعه ی کد یک مساله می شود. پس سفارش پروژه با پایتون می تواند یک مزیت نسبت به بقیه زبان ها باشد.

2- توسعه و خطایابی راحت

پایتون به صورت خط به خط اجرا شده و اگر خطایی در اجرای کدها رخ دهد در همان خط، خطا به برنامه نویس اعلام میگردد. سپس میتوان خطا را یافته و به رفع آن خطا پرداخت. در برخی زبان ها کد به صورت خط به خط اجرا نمیگردد.

در برخی دیگر به یک باره طوماری از خطا برای کاربر ظاهر می شود که خود یک معظل در برنامه نویسی است. مخصوصا زمانی که برنامه از یک حد بزرگتر می شود، همین خطا یابی یک مساله بسیار پر اهمیت می شود که زبان پایتون به داد برنامه نویسان می رسد.

3- حل مساله ی تعریف متغیر

اگر برنامه نویس باشید، حتما می دانید که در اکثریت زبان های برنامه نویسی تا یک متغیر را تعریف نکنید، نمی توانید از آن استفاده کنید. پایتون این مساله را به خوبی حل کرده است. در زبان پایتون اولین باری که یک متغیر، مقدار دهی شود، آن متغیر با آن نوع مقدار دهی شده شناخته خواهد شد.

ای موضوع یکی از چندین دلایلی است که باعث می شود، سفارش پروژه پایتون بسیار سریعتر انجام گیرد. مخصوصا اگر هدف سریعتر انجام شدن پروژه باشد و یا پروژه مورد نظر بزرگ باشد.

4- منبع باز = بهینه سازی

یک مساله دیگر که در سفارش پروژه پایتون، ممکن است مورد اهمیت قرار گیرد، منبع باز بودن پایتون است. پایتون به صورت یک زبان برنامه نویسی منبع باز ارائه می گردد. بدین ترتیب سازمانها اگر لازم بدانند، می توانند کدهای منبع این زبان را به صورت انتخابی برای کاربرد مد نظر خود بهینه سازی کنند.

5- کتابخانه های بینهایت

یکی از مهمترین مسائل در مورد زبان های برنامه نویسی کتابخانه ها هستند. کتابخانه ها در واقع کدهای از پیش نوشته شده ای هستند که در اختیار کاربران قرار می گیرند تا کار برنامه نویسی را بسیار سریعتر کنند. طبیعی است هرچه کتابخانه های بیشتری برای یک زبان بیشتر باشد، آن زبان محبوب تر خواهد بود.

در پایتون کتابخانه های بسیار متنوعی وجود دارد که میتوان از آنها در سفارش پروژه پایتون بهره گرفت. همین مساله باعث شده است که پایتون بتواند در بسیاری از کاربردها ورود پیدا کرده و در آن مساله بیشتر از زبان های قدیمی برنامه نویسی بدرخشد.

Numpy

همانطور که ممکن است از نام آن پیدا باشد این کتابخانه برای پیاده سازی اعداد و محاسبات ماتریسی به کار برده می شود. به عنوان مثال برای خواندن یک تصویر سیاه سفید میتوان از یک ماتریس دوبعدی در این کتابخانه بهره برد. همینطور تصاویر رنگی که ماتریس های چند بعدی هستند.

در سفارش پروژه پایتون معمولا از این ماتریس به صورت پیش فرض استفاده میشود، چراکه اکثر پروژه ها نیاز به اعداد و ماتریس ها و محاسبات با آنها دارند. علاوه بر آن این کتابخانه امکانات زیادی برای فیلتر کردن، اتصال آرایه ها، مرتب کردن و تغییر شکل آرایه ها و… دارد که بسیار مفید هستند.

TensorFlow

کتابخانه ی بسیار کاربردی و پر استفاده در زمینه یادگیری ماشین (machine learning) که ابتدا توسط محققان گوگل تولید شد و از آنجایی که یک منبع متن باز است گسترش زیادی پیدا کرده است. علاوه بر پایتون در C++ نیز میتوان از این کتابخانه بهره برد.

 

ادامه دارد ….