پرش به محتوا

انجام پروژه پایتون

زمان انجام پروژه پایتون

زمان بررسی درخواست شما یک تا نهایتا دو روز است اما در مورد زمان انجام پروژه ها میتوان گفت پروژه ها از 1 تا 6 ماه زمان بر هستند.

این بستگی به حجم پروژه دارد که در جلسات فنی اولیه مشخص خواهد شد.

قیمت انجام پروژه پایتون

قیمت انجام پروژه کاملا به نوع و حجم پروژه وابسته است. البته هزینه پروژه با زمان آن نیز متناسب است. همچنین اینکه درنهایت برای تحویل گیری، چه مواردی مدنظر است روی قیمت پروژه موثر است.

مثلا گزارش پروژه، کدهای پروژه، پشتیبانی و آموزش میتواند مواردی باشد که از سمت کارفرما مطرح میگردد.

قابلیت های زبان برنامه نویسی پایتون

برتری های انجام پروژه پایتون

پایتون یکی از محبوب ترین زبان ها در بین زبان های برنامه نویسی است. ویژگی های مختلف زبان پایتون که در ادامه به آنها می پردازیم، باعث شده است که مهندسین نرم افزار، انجام پروژه پایتون را ترجیح دهند.

سطح بالا بودن

زبان های برنامه نویسی هرچقدر به زبان ماشین نزدیک باشند، سطح پایین و هرچقدر به زبان انسان (انگلیسی) نزدیک باشند، سطح بالاتر خواهند بود. همچنین پایتون نحوه نوشتن (syntax) بسیار آسانی دارد. همین بالا بودن سطح این زبان، دلیل انجام پروژه ها با پایتون است.

انجام پروژه پایتون
انجام پروژه پایتون | انجام پروژه برنامه نویسی

مناسب برای آموزش به مبتدی ها

پایتون به دلایل سادگی و دیگر ویژگی های منحصر به فرد باعث شده است که به عنوان یک زبان برنامه نویسی آموزشی انتخاب گردد. پس از آن از نظر سادگی و مناسب بودن برای آموزش زبان جاوا (java) است که قبل از شکست توسط پایتون، طرفداران زیادی داشت.

توسعه کد و عیب یابی راحت

در زبان برنامه نویسی پایتون، به دلیل سادگی نیاز به تمرکز زیادی بر روی نحوه نوشتن (syntax) نیست. به همین خاطر تمرکز برنامه نویس به روی حل مساله منتقل می شود. همچنین زمانی که در انجام پروژه پایتون خطایی پیش بیاید راحت تر قابل شناسایی و رفع اشکال خواهد بود.

چرا که پایتون برنامه را به صورت خط به خط اجرا می کند و در صورت خطا در یک خط، فقط آن را گزارش می کند. برعکس برخی زبان های دیگر که با اجرا همه خطاها را گزارش می کنند و توماری از خطاها را نمایش داده و باعث سردرگمی برنامه نویس می شوند.

حل مشکل متغیرها

در انجام پروژه پایتون برعکس دیگر زبان ها، نیازی به تعریف نوع متغیرها نیست. پایتون پس از اولین مقدار دهی، به طور خودکار نوع متغیر را تشخیص می دهد. ممکن است این مساله ساده به نظر آید اما گاهی اوقات باعث ایجاد مشکلات بزرگ در برنامه ها می شود.

کتابخانه های متنوع

پایتون با داشتن کتابخانه های بسیار متنوع، باعث شده که انجام پروژه پایتون بسیار قدرتمند انجام پذیرد. تقریبا می توان هر نوع تابعی را برای پیش برد برنامه پیدا کرد. همچنین بسته هایی به همراه این زبان ارائه می گردد (مانند pip) که نصب کتابخانه ها را بسیار راحت کرده است.

به عنوان مثال چند کتابخانه محبوب معرفی شده است.

1-Scrapy : کتابخانه ای که در انجام پروژه پایتون، امکان ساخت خزنده را به کدنویس می دهد و میتوان از آن در داده کاوی استفاده کرد. ربات های خزنده پایتون در واقع با چرخیدن در وب به دنبال اطلاعات خاصی می گردند که با هدف پروژه همخوانی داشته باشد.

2-Pytorch : کتابخانه ای که مانند numpy میتوان برای محاسبات عددی و ماتریسی از آن استفاده کرد، همچنین توانایی پیاده سازی شبکه های عصبی و یادگیری عمیق را به برنامه نویس می دهد.

3-Pendulum : اگر قصد پیاده سازی تاریخ و زمان محلی در یک پروژه باشد این کتابخانه میتواند بسیار مفید باشد.

4 -opencv : کتابخانه مشهور در پردازش تصویر و بینایی ماشین است که معنای آن به فارسی میشود منبع باز دید ماشین (open source computer vision) تشکیل شده از توابع مختلف برای گسترش پردازش تصاویر و ویدیوها.

هرچند این کتابخانه در زبان های دیگری مانند c ،c++ ،java  نیز وجود دارد اما در انجام پروژه پایتون و پردازش تصویر با پایتون میتواند قدرت زیادی را به برنامه نویس و نرم افزار نهایی بدهد.

و کتابخانه های متنوعی که به کمک کدنویس می آیند تا به حل مسائل برنامه نویسی کمک کنند.

قابل جابجایی بودن (portable)

ممکن است دیده باشید که در زبان های دیگر برنامه نویسی مثلا C++ پس از نوشتن برنامه روی یک سیستم روی کامپیوترهای دیگر اجرا نمی شود. این مساله برای برنامه نویسان گاهی آنقدر تلخ است که ترجیح می دهند، انجام پروژه پایتون باشد. چرا که پایتون قابل جابجایی یا اصطلاحاً portable است.

منبع باز بودن پایتون

پایتون یک زبان برنامه نویسی منبع باز است بدین معنی که اگر نیاز باشد میتوان به راحتی به کدهای ریشه ای این زبان دسترسی پیدا کرده و آنها را تغییر داد. گاهی اوقات در برخی سازمان ها به خصوص سازمان هایی که در سمت سرور فعالیت می کنند، این مساله مورد اهمیت قرار می گیرد.

به عبارتی پایتون را میتوان بسته به کاربرد مد نظر، بهینه سازی کرد. یکی از دلایلی که پایتون و لینوکس تا این اندازه گسترش پیدا کرده اند. همین مساله ی دسترسی به کدهای منبع و قابل بهینه سازی کردن آنها است که منجر به نوآوری های مختلفی توسط خرد عمومی شده است.