پرش به محتوا

خرید منبع تغذیه متغیر(0تا220)5آمپر

برای خرید منبع تغذیه متغیر میتوانید با ما در ارتباط باشید. تصویر و مشخصات این محصول در ادامه مشاهده میشود.

خرید منبع تغذیه متغیر

خرید منبع تغذیه متغیر

نام محصول varpow220
محدوده تغییرات ولتاژ 0 تا 220 ولت DC ایزوله
ورودی برق شهری تک فاز
ماکزیمم جریان خروجی 5 آمپر
نمایشگر ولتاژ و جریان
سیستم خنک کاری فن
دقت خروجی 95%
دمای کاری 0 تا 50 درجه سانتی گراد
نوع فلزی کف خواب

منبع تغذیه متغیر یک دستگاه الکترونیکی است برای تولید ولتاژ قابل تنظیم که در تجهیزات الکترونیکی و آزمایشگاه ها از آن استفاده می‌ شود.

این نوع منبع تغذیه از نوع سوئیچینگ است که دقت و راندمان بالاتری نسبت به نوع خطی دارد.

خرید منبع تغذیه متغیر جریان بالا

خرید منبع تغذیه متغیر جریان بالا | منبع تغذیه متغیر 0 تا 220 ولت 5 آمپر

این منبع را مهندسین برق، تکنسین آزمایشگاه های الکترونیکی، تعمیرکارِ بردهای الکتریکی و… در آزمایش ها و پروژه های خود استفاده می کنند.

توضیحات بیشتر

مهمترین وظیفه یک منبع تغذیه متغیر، ایجاد ولتاژ مشخص جهت راه اندازی بردها یا ادوات الکترونیکی است. این سطح ولتاژ معمولا با یک ولوم توسط کاربر تنظیم میشود.

یکی دیگر از وظایف منبع تغذیه متغیر، سنجیدن مقاوت پروژه در برابر ولتاژ های مختلف است.

نحوه عملکرد این دستگاه به این صورت است که منبع را به کیس مورد نظر متصل کرده با افزایش و کاهش ولتاژ ورودی به دستگاه، مقاومت دستگاه نسبت به تغییر ولتاژ در نظر گرفته شده سنجیده می شود.

در این مطلب از آریادنا صنعت قصد داریم تا بیشتر در مورد این نوع منبع تغذیه توضیح دهیم.

مطلب پیشنهادی : معرفی منبع تغذیه ولتاژ بالا 

اهمیت خرید منبع تغذیه متغیر

با خرید منبع تغذیه متغیر می توان باگ های احتمالی در مدار را رفع کرد. باگ های احتمالی عبارت اند از محدودیت ها و از کار افتادگی ها در مدار، به دلیل افزایش یا کاهش ولتاژ و بار الکتریکی.

با بررسی و تقویت این نقاط ضعف در مدار، می توان یک مدار الکترونیکی بی نقص با کمترین میزان خرابی و آسیب به قطعات داخل مدار داشت.

دامنه تغییر ولتاژ در منبع تغذیه متغیر

این نوع منبع تغذیه انواع مختلفی دارد که با توجه به نیاز می توان نوع مناسب آن را انتخاب کنید و اقدام به سفارش ساخت منبع تغذیه متغیر از طریق تماس با شرکت آریادنا داشته باشید.

مقیاس های تغییر ولتاژ بنا بر نیاز متخصصان در پروژه ها متفاوت می‌ باشد، همین امر سبب شده تا این نوع منبع تغذیه با دامنه های مختلفی از تغییر ولتاژ وجود داشته باشد. مانند منبع تغذیه متغیر جیبی یا منبع تغذیه متغیر آزمایشگاهی.

نمونه های کوچک و دامنه تغییر ولتاژ آن

برای مثال، در مدارهای کوچک از منبعی با دامنه تغییر ولتاژ از ۱ تا ۳ ولت استفاده می شود.

برای مدارهای تخصصی تر منبع تغذیه ای با دامنه تغییر ولتاژ از ۲۰ تا ۳۰ ولت استفاده می شود.

در مقیاس های صنعتی و تجهیزات حرفه ای که نیاز به ولتاژ ورودی بالا دارند، از منبع تغذیه با دامنه ی تغییر از ۶۰۰۰ ولت تا ۲۰،۰۰۰ ولت بهره می برند.

مزایای خرید منبع تغذیه متغیر

شما می توانید با تبدیل منبع تغذیه ثابت به متغیر و جایگزین کردن آن، به جای چند منبع تغذیه با ولتاژ‌ها و آمپر‌های مختلف، تنها با داشتن یک منبع تغذیه تمام امور را کنترل کرده و به سرانجام برسانید

با استفاده از این منبع و چند منبع متفاوت در هزینه ها نیز صرفه جویی می شود.

با توجه به سبک طراحی به کار رفته شده در این منبع، سطح ایمنی بالایی در نظر گرفته شده است. یعنی هنگام استفاده از آن‌ها می‌ توانید بدون نگرانی در مورد برق گرفتگی و یا آسیب به مدارات از آن استفاده کنید.

بخاطر اهمیت بالای اندازه ها در آزمایش و تست ها باید ولتاژ و جریان به صورت دقیق و بدون خطا روی اعداد دلخواه تنظیم کرد. یک منبع تغذیه متغیر با دقت بسیار بالا می تواند این امکان را برای شما فراهم کند.

بیشتر بخوانید : منبع تغذیه سوئیچینگ ریلی

در ادامه برخی توضیحات کلی بیان میشود که ارتباطی با محصول معرفی شده ندارد.

انواع مختلف منبع تغذیه متغیر

1- خرید منبع تغذیه متغیر با چند خروجی

یکی از مدل‌ های منبع تغذیه متغیر است که خروجی آن دارای پین‌ های مختلف است. به عنوان مثال این منبع دارای یک پرامپ منفی بوده اما دارای ۱۰ پرامپ مثبت می‌ باشد که شما باید برای تغییر ولتاژ و آمپر دستگاه پرامپ مثبت را با خروجی دیگری تعویض کنید.

میزان ولتاژ و آمپر خروجی بر روی دستگاه نوشته شده. این مدل به خاطر محدودیت هایی که برای کاربر ایجاد می کند، تقریبا منسوخ شده و کارایی لازم را ندارد.

2-خرید منبع تغذیه متغیر دکمه ای

در این مدل شما به جای جابجا کردن پرامپ‌ ها/ف می‌ توانید با حرکت دادن یک دکمه از چپ به راست، ولتاژ و آمپر مورد نظر خود را تغییر دهید.

ولتاژ مورد نظر روی بدنه این منبع تغذیه متغیر درج شده و شما می توانید با تنظیم کلید بر روی عدد متناسب ولتاژ مورد نظر خود را دریافت کنید.

3-خرید منبع تغذیه متغیر آنالوگ

ولتاژ و شدت جریان در این منبع تغذیه‌ ثابت نیست و شما می‌ توانید با تنظیم آن به ولتاژ مطلوب برسید. در این دستگاه ولتاژ و آمپر دلخواه خود را می‌ توانید به وسیله پتانسیومتر های تعبیه شده در دستگاه تنظیم کنید.

لازم به ذکر است در این نمونه تنظیم کردن ولتاژ و آمپر روی یک عدد خاص و به صورت دقیق، کار ساده‌ ای نیست و باید بارها تلاش کنید تا کمترین میزان خطا را داشته باشید.

4-خرید منبع تغذیه متغیر دیجیتال

این دستگاه دارای دو عدد صفحه نمایشگر دیجیتال است که یکی مربوط به نمایش میزان آمپر و دیگری مربوط به میزان ولتاژ می‌ باشد.

روی این دستگاه چهار دکمه وجود دارد که دو به دو برای تنظیم پارت های مثبت و منفی ولتاژ و آمپر هستند. دو کلید اول مربوط به افزایش و یا کاهش ولتاژ است و دو کلید دیگر مربوط به افزایش و کاهش میزان جریان است.

5-محدود کننده جریان

یکی از نکاتی که ممکن است هنگام خرید منبع تغذیه متغیر اهمیت داشته باشد میزان جریان است. برای مثال مصرف کننده با ولتاژ 12 ولت کار میکند اما نباید بیش از 3 آمپر جریان بکشد.

در چنین مواقع ولتاژ ثابت تنظیم میشود اما جریان میتواند از 0 تا 3 آمپر باشد، اما به محض افزایش جریان بیشتر، جریان به صورت اتوماتیک قطع میشود.

مطلب پیشنهادی : منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی

نکات مهم هنگام خرید منبع تغذیه متغیر

جنس پرامپ در خرید منبع تغذیه متغیر

نوسان برق یکی از اصلی‌ ترین دلایل خرابی بردهای الکترونیکی است و پرامپ ها نقش مهم و اساسی در ایجاد نوسان و یا رفع آن دارند.

پس باید به کیفیت پرامپ‌ ها توجه داشته باشید، همان طور که می‌ دانید رابط بین مصرف کننده و منبع تغذیه شما همین پرامپ‌ ها هستند. اگر پرامپ‌ ها از کیفیت لازم برخوردار نباشند، احتمال ایجاد آسیب و در نهایت خرابی منبع تغذیه یا مصرف کننده بالا می‌ رود.

میزان ولتاژ و آمپر در خرید منبع تغذیه متغیر

 همان طور که می‌دانید هر دستگاه دارای یک مینیمم و ماکسیمم ولتاژ و آمپر است که میزانی مشخص و غیر قابل تغییر می باشد.

شما با توجه به نیاز کاری خود و با توجه به مینیمم و ماکسیمم در پارامترهای ولتاژ و آمپر نوع منبع تغذیه خود را انتخاب می‌ کنید.

به عنوان مثال تمام بردهایی که تعمیر می‌ کنید ولتاژ آن‌ها تا ۱۲ ولت است، پس یک دستگاه با حداکثر توان ۱۵ ولت برای کار شما مناسب می‌ باشد.

شناخت و خرید منبع تغذیه متغیر

منبع تغذیه الکتریکی انواع مختلفی دارد، پرکاربرد ترین آن ها دیجیتال و آنالوگ می ­باشد. اگر دقت در انجام کار شما بسیار مهم و ضروری است، نمونه دیجیتال منبع تغذیه مناسب ترین انتخاب برای شما خواهد بود.

سوالات متداول:

نمایش
  • ایزوله بودن خروجه به چه معناست؟

اگر خروجی این دستگاه از ورودی ایزوله نباشد، زمین آن با زمین برق شهر هم پتانسیل است. این به معنای آن است که زمین به صورت پیش فرض به زمین برق شهری وصل است.

پس برای اتصال به یک دستگاه که آن هم ایزوله نیست باید دقت کنید که زمین های منبع تغذیه و دستگاه شما هم پتانسیل است. اگر به این نکته توجه نکنید ممکن است دستگاه شما آسیب ببیند.

  • خروجی مثبت و منفی چطور مشخص میشود؟

روی دستگاهها معمولا رنگ قرمز به معنای خروجی مثبت و منفی به رنگ مشکی است. علاوه بر آن برا تعیین پلاریته میتوانید از مولتی متر استفاده کنید.

همچنین میتوانید از شرکتی که خرید منبع تغذیه متغیر را انجام داده اید اطلاعات مربوطه را دریافت نمایید.

  • چرا منبع تغذیه متغیر، قطع میشود؟

احتمالا محدودیت جریان تعیین شده پایین تر از بار شماست. با افزایش محدودیت جریان این مشکل رفع میشود.

اگر غیر از این بود باید با متخصصین این موضوع صحبت کنید، احتمالا دستگاه خراب شده است.

  • ولتاژ مورد نیاز من بیش از مقدار تولیدی منبع تغذیه است.

برای این مورد میتوان خروجی منبع تغذیه متغیر را با یک منبع تغذیه ایزوله دیگر سری کرد.

  • نحوه اندازه گیری جریان منبع تغذیه خروجی.

راحت ترین راه استفاده از نمایشگر روی سیستم است. همچنین میتوانید با سری کردن مولتی متر با بار، جریان را مشاهده کنید.

اگر جریان برای شما اهمیت دارد، باید هنگام خرید منبع تغذیه متغیر، به دارا بودن نمایشگر جریان دقت نمایید.

  • نیاز به یک ولتاژ دقیق رفرنس دارم آیا استفاده از این سیستم را توصیه میکنید؟

ولتاژ رفرنس به معنای یک ولتاژ مبنا برای یک سیستم دیگر است که باید دقیق باشد. بستگی به میزان دقت دارد، اگر مثلا دقت در حد صدم ولت باشد خیر. در این مورد باید منبع تغذیه طراحی شود.

  • ولتاژی که روی نمایشگر نشان داده شده است، با ولتاژ مدار متفاوت است.

ابتدا از خروجی منبع تغذیه با استفاده از مولتی متر اطمینان حاصل کنید. اگر درست باشد، احتمالا در مسیر انتقال، افت ولتاژ اتفاق افتاده است که باید از یک خط با مقاومت پایین استفاده شود.

مطالعه بیشتر : منبع تغذیه سوئیچینگ را بشناسیم