انجام پروژه iot اینترنت اشیا
اینترنت اشیاء تکنولوژی جدیدی است که از طریق حسگرها و اتصال وسایل مختلف به اینترنت، آنها را هوشمند می سازد. هوشمندسازی وسایل علاوه بر افزایش بازدهی و کاهش هزینه ها آسایش و راحتی کاربر را نیز افزایش می دهد. چالش مهم در بکارگیری این تکنولوژی، تأمین امنیت اطلاعاتی است که توسط این دستگاه ها جمعآوری می شود. در این مقاله از سایت آریادنا الکترونیک قصد داریم تا به سوالات احتمالی شما در مورد نحوه انجام پروژه IOT اینترنت اشیا پاسخ دهیم.
مقاله پیشنهادی : کاربرد اینترنت اشیا در صنعت حمل و نقل
این روز ها بحث اینترنت اشیا (Internet of Things) یا همان Iot یکی از موضوعات پر طرفدار در زمینه مهندسان الکترونیک است. با گسترش تکنولوژی و وجود تلفن های همراه و شبکه های ارتباطی، شما میتوانید با استفاده از تلفن همراه یا لپتاپ از طریق اینترنت از هر کجای دنیا وسایل خود را کنترل کنید، اطلاعات سنسور های خود را دریافت کنید و … ما سعی کردیم انواع پروژه های Iot را با استفاده از برد های آردوینو، میکروکنترلر های PIC، میکروکنترلر های AVR و … قرار دهیم.
بیشتر بخوانید : کاربرد اینترنت اشیا در پزشکی
می توانید انجام پروژه های اینترنت اشیا را به تیم متخصص ما بسپارید. برای ثبت پروژه Iot اینجا کلیک کنید.
سوالات مرتبط با نحوه ثبت و انجام پروژه IOT اینترنت اشیا
1-سنسور و گیرنده ها در اینترنت اشیا :
در این مورد باید سنسورها و گیرنده ها مشخص گردد. به عنوان مثال سنسور دما، نور، رطوبت هوا، رطوبت خاک، سنسور مکان یا GPS و یا نیاز به دوربین و میکروفون را مشخص کنید. این مورد نیز بسته به پروژه IOT اینترنت اشیا میتوان متفاوت باشد به عنوان مثال کاربرد اینترنت اشیا در حمل و نقل است.
2- بستر ارتباط در اینترنت اشیا :
ارتباط مورد نظر از چه نوعی خواهد بود؟ این ارتباط میتواند انواع مختلفی باشد به عنوان مثال پیامک (GSM یا SMS)، RF، وای فای، شبکه LAN و … که این مورد بسته به کاربرد مورد نظر میتواند متفاوت باشد. به عنوان مثال کاربرد اینترنت اشیا در کشاورزی است.
مقاله پیشنهادی: کاربردهای اینترنت اشیا در کشاورزی
3- دستگاه های مورد کنترل در اینترنت اشیا :
در این مورد باید به دستگاههای مورد کنترل پرداخته شود. به عنوان مثال قرار است یک پمپ آب و یک دستگاه بخور آب و یک پرده ی کرکره ای کنترل گردد و برای هرکدام توان مورد نیاز بیان گردد.
4- نیاز به اپلیکیشن، وبسایت و نرم افزار در اینترنت اشیا :
بسته به نوع پروژه IOT اینترنت اشیا و نیاز کاربر، ممکن است نیاز به موارد مختلف سخت افزار و نرم افزاری باشد. در این مورد به عنوان مثال مشخص میشود که نیاز به اپلیکیشن موبایل، وبسایت و نرم افزار هست یا خیر. معمولا اپلیکیشن موبایل در همه پروژه ها موجود است.
5-ابعاد مورد کنترل در پروژه ی اینترنت اشیا:
در این مورد ابعاد پروژه مشخص میگردد به عنوان مثال ابعاد گلخانه که قرار است با اینترنت اشیا کنترل شود چقدر است. از این رو تعداد سنسورهای مورد نیاز مشخص خواهد شد.
بیشتر بخوانید: کاربردهای اینترنت اشیا در شهر هوشمند
6- دقت سنسورها :
آیا سنسورهای مورد نظر باید خیلی دقیق باشند یا سنسورهای معمولی موجود در بازار نیاز شما را رفع میکنند. به عنوان مثال در یک سیستم جوجه کشی، دقت دمایی اهمیت بالایی دارد، اما در سیستم گلخانه ممکن است سنسورها تا یک درجه خطا هم اشکالی نداشته باشد.
7- نیاز به قاب و بدنه :
قاب و بدنه میتواند روی سخت افزار نهایی قرار بگیرد و برای نمونه اولیه امکان پرینت سه بعدی نیز وجود دارد. اگر نیاز باشد میتوان سفارش طراحی قاب و بدنه به روش های دیگر مانند برش لیزر یا تزریق پلاستیک نیز باشد.
8-کاربرد اینترنت اشیا و شرایط آن :
در طراحی و ساخت اینترنت اشیا دانستن کاربرد پروژه IOT اینترنت اشیا میتواند موثر باشد. مثلا آیا قرار است پروژه IOT اینترنت اشیا در کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد؟ همچنین شرایط نگهداری سیستم چه تمهیداتی نیاز دارد، به عنوان مثال آیا نیاز به فن و خنک کاری برای سیستم هست؟
10- تعداد :
چه تعداد از این سفارش مورد نیاز است. آیا فقط یک عدد برای نمونه میخواهید یا هدف تعداد بیشتر است.
می توانید انجام پروژه های اینترنت اشیا را به تیم متخصص آریادنا الکترونیک بسپارید. برای ثبت پروژه Iot اینجا کلیک کنید.